Utmanarna 15-18 år

Äventyr på riktigt! I Scouterna hittar du både utmaningar och nya kompisar. Det händer mycket i livet i den här åldern och då kan det vara skönt att få koppla av vardagen med Scouterna. Tillsammans med kompisarna får du uppleva friluftsliv, engagera dig i samhällsfrågor eller ge er iväg på äventyr. Som Utmanare finns många möjligheter till kontakter med andra scouter både här hemma, i Europa och i världen. Många har varit med i Scouterna redan tidigare men det går såklart bra att börja som Utmanare direkt.

alder-utmanareAtt vara scout är att utmana sig själv, sin omgivning och alla förutfattade meningar. I Scouterna är det alltid tillåtet att testa, göra rätt och göra fel. Men det är när vi reflekterar tillsammans som vi kommer på hur vi ska göra för att det ska bli rätt nästa gång. Många har varit scouter sedan tidigare men det går bra att börja som Utmanare direkt.

Kontakta ansvarig ledare Kim för mer information.